English (United Kingdom)Croatian(HR)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy

Kamp Brioni ex Puntižela – Lokacija

Puntižela

Puntizela_Brijuni
Puntižela je turističko naselje - autokamp i omladinski hostel, smješteno na jugozapadnoj obali Istre na posebno lijepom lokalitetu nasuprot otočja Brijuni.
Puntižela se nalazi oko sedam kilometara od centra Pule, pet kilometara od Fažane, polazne točke prema Brijunima, te petnaestak kilometara od pulskog aerodroma.

Više...

Pula

pula_main
Pula je moderan grad s povijesnim šarmom koji ga svrstava u sam vrh zanimljivosti u piramidi turističke ponude Istre.
Ono čime se posebno ističe brojni su antički ostaci locirani u samom središtu grada, odličan zemljopisni položaj, raznovrsni i bogati sadržaji prilagođeni svakom gostu te kilometri plaža i zanimljiva okolica.

Više...

Brijuni

brijuni-aerial1
Brijunski se otoci prostiru uz jugozapadnu obalu istarskog poluotoka, od kojeg ih dijeli oko 3 km širok Fažanski kanal. Otočje se sastoji od 14 otoka i otočića. Zahvaljujući svojoj razvedenoj obali, povijesti, raznovrsnoj flori i fauni, zbog čega Brijune znaju zvati "raj na Zemlji", Brijuni su 27. listopada 1983. godine proglašeni nacionalni parkom i omiljena su turistička destinacija.

Više...

Fažana

Fazana_00
Fažana je mjesto i općina u Istri, mala luka i ribarsko naselje na jugozapadnom dijelu istarske obale, 8km sjeverozapadno do Pule. Smještena je na niskom dijelu obale dobro zaštićena sa morske strane Brijunskim arhipelagom, od kojeg ga odvaja uski Fažanski prolaz. Danas je Fažana i turističko odredište, polazna točka za izletničke ture prema Brijunskim otocima.

Više...

Korisni linkovi

Valamar
Hotels and Resorts in Croatia
Puntizela Diving Center
Diving Center in Camping Puntizela
Puntizela Restaurant Istrijanka
à la carte restaurant in the camp