English (United Kingdom)Croatian(HR)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy

Kamp Brioni ex Puntižela - O nama

Plaže

veselite se ljetu
Uživajte u prekrasnom pogledu, upijajući zrake sunca na šljunčanoj ili stjenovitoj plaži u kampu. Zaplivajte kristalno čistim morem, istražite šarolik podvodni svijet ili jednostavno uživajte u šetnji uz morsku obalu. Nađite u netaknutoj prirodi dragocjen vlastiti mir.

Više...

Sanitarije

SANIT_1sanitarije kampa
Kamp je opremljen tuševima i umivaonicima s toplom vodom te odvojenim prostorima za pranje rublja i posuđa. Tu je i prostor za previjanje beba, kao i prostor za kupanje pasa. Za osobe s posebnim potrebama osigurani su prilagođeni sanitarni čvorovi.

Više...

Sport i rekreacija

budite aktivni
Različite sportske aktivnosti održat će u formi one koji žele aktivan odmor. Okušajte se u odbojci na plaži, istražite svijet podmorja u ronilačkom centru u kampu ili zaigrajte tenis na obližnjim igralištima. Uživajte u druženjima uz nogomet i košarku, dok se vaši najmlađi veselo igraju na dječjem igralištu.

Više...

Animacija i zabava

prepustite se zabavi
Zabavite se i zaplešite uz večernju glazbu u restoranu ili pođite na izlet u obližnju Pulu kako biste razgledali brojne kulturno-povijesne spomenike, ili posjetili raznovrsne priredbe koje se cijeloga ljeta održavaju u antičkoj Areni. Ljubitelje prirodnih ljepota oduševit će otoci i otočići u Nacionalnom parku Brijuni.

Više...

Sadržaji i usluge

  • services

okusite mediteran
Počastite svoja osjetila mediteranskim okusima u à la carte restoranu u kampu ili se opskrbite svježim namirnicama u obližnjoj prodavaonici ili štandu s voćem i povrćem te obogatite kulinarsko umijeće lokalnim plodovima koje ćete pripremiti na vlastiti način. Neka vas nadahnu trenuci mira i čarobno okruženje.

Gostima autokampa na raspolaganju stoje trgovina prehrambenim artiklima, kiosci za prodaju tiska, voća i povrća, rekvizitima za plažu i suvenirima, svježim kruhom, pecivom i kolačima, restoran s terasom 40 m od morske obale, dva caffe-bara, sportski tereni, iznajmljivanje rekvizita za more, mjenjačnica, telefonske govornice, internet kutak, ronilački klub.

Više...

Korisni linkovi

Valamar
Hotels and Resorts in Croatia
Puntizela Diving Center
Diving Center in Camping Puntizela
Puntizela Restaurant Istrijanka
à la carte restaurant in the camp

Login Form