English (United Kingdom)Croatian(HR)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy

Kamp Brioni ex Puntižela - Smještaj

CAMPING

PARCELENađite vlastito mjesto uz more

Sakrijte se u prirodi – u gustome mediteranskom raslinju i opustite uz zvukove vjetra i valova. Odaberite mirnu parcelu u hladu borove šume i maslina ili se prepustite užitku promatranja zavodljive panorame s parcela tik uz more.

Više...

Hostel Brioni ex Puntižela

hostel_1 Zabava za pamćenje
Sklopite nova poznanstva - boravite u hostelu smještenom u borovoj šumi nedaleko plaže. Budite se okruženi prijateljima uz cvrkut ptica, mirise mediteranskog raslinja i šum tirkizno plavog mora. Hostel je namijenjen prvenstveno grupama mladih i djeci, ali i svima onima koji svoj odmor žele učiniti drugačijim. Boravite u hostelu Brioni ex Puntižela tijekom cijele godine.

Više...

Mobilne kućice

Mobile_homesUživajte u bogatoj ponudi i prekrasnom prirodnom okruženju.
Sanjate li o bijegu od svakodnevice i opuštajućem odmoru u skladu s prirodom nećete pogriješiti ukoliko rezervirate svoj odmor u prostranim mobilnim kućicama kampa Brioni ex Puntižela. Smještaj u mobilnim kućicama nedaleko prekrasnih plaža pružit će vam odmor kakav ste priželjkivali.

Više...

Smještaj

AccommodationKamp naselje Brioni ex Puntižela nudi 3 tipa smještaja: uz glavni dio - klasično kampiranje, tu su i nove montažne kućice kao i smještaj u hostelu.

Korisni linkovi

Valamar
Hotels and Resorts in Croatia
Puntizela Diving Center
Diving Center in Camping Puntizela
Puntizela Restaurant Istrijanka
à la carte restaurant in the camp

Login Form